3 platser vi ofta glömmer bort att städa

3 platser vi ofta glömmer bort att städa

 

När man städar finns det många saker som man ofta glömmer bort att göra rent. Områden som man kanske inte ser varje dag, eller som man inte tänker på att kan samla smuts och damm. Det är dessa platser som ofta gör att ett hem kan kännas smutsigare än vad det egentligen är, områden som ett företag inom flyttstädning aldrig hade missat helt enkelt. Vi har tagit oss friheten att lista tre platser som ofta glöms bort när det kommer till städning. Läs vidare och se om ni känner igen dem!

 

  1. Under soffkuddar eller mattor

 

Det kanske känns som en självklarhet nu när vi säger det, men hur ofta städar man egentligen under soffkuddar och mattor? Här samlas det enorma mängder smuts och damm varje dag – riktigt snuskigt! Det är dock enkelt att ta itu med, bara dammsug och våttorka under mattorna och dammsug soffan ordentligt. något som också är väldigt populärt nuförtiden är byggstädning

 

  1. Sladdar och kablar

 

Om man har sladdar och kablar liggandes på golvet, eller monterade längst väggar, är man förmodligen medveten om hur dammiga och smutsiga de kan bli. På grund av dess material är det otroligt enkelt för smuts att fästa sig vid dem, vilket kan skapa tjocka lager av damm som är svårt att få bort.

 

  1. Kakel i duschen

 

Att rengöra kaklet i duschen är något som en städfirma Stockholm aldrig skulle missa – men för oss vanliga människor är det en knappt någon vi tänker på. Prova att blanda bikarbonat med vinäger och skrubba mellan kaklet och se smutsen försvinna. Förstår ni nu varför man inte tänker på det? Det kan bildas tjocka lager smuts som vi knappt ens kan urskilja för att vi aldrig städar där. Lite äckligt! Kanske är det dags att skaffa hjälp med hemstädning Stockholm för att få bukt på det här?