Byt ut informationen i trapphuset

Byt ut informationen i trapphuset

 

För er som är med i en förening, oavsett om det är hyres- eller bostadsrätt, vet ni kanske om att stora delar av informationen som föreningen vill få ut till boende finns i trapphus eller gemensamhetslokaler. Oftast kan man hitta lappar där föreningen vill informera om föreningsdagar, städdagar, containrar, sophämtning eller andra saker, hängandes i trapphuset. Och lite för ofta ignoreras dessa lappar eller försvinner.

Så hur ska man göra som förening om man vill hitta ett bättre sätt att få ut information till boende? Ett sätt som alla ser och som dessutom kan bytas ut centralt utan att behöva sätta upp massa lappar? Jo, man ska såklart använda sig av digital informationstavla trapphus!

 

Byt ut det analoga mot det digitala

 

Faktum är att dagens samhälle är digitalt. Så varför skulle man slösa på tid och miljön genom att sätta upp lappar när man kan använda sig av storbildsskärm? Det sparar tid och pengar, då man slipper springa runt och byta ut informationen i alla hus – med hjälp av en digital skylt kan man kontrollera vad som visas från en central källa och slippa sätta upp lappar.

 

Det kommer att underlätta för er som förening, med medlemmar som bor i lägenhetshus, som behöver ett smidigt sätt att få ut information till alla boende. Visst, man kan skicka mail, men alla kollar faktiskt inte mailen dagligen. Men de flesta lämnar sin lägenhet dagligen, och då kan de se informationen i trapphuset!

 

Bättre kommunikation mellan förening och medlemmar 

 

Genom digitala medel kan ni optimera informationen och kommunikationen mellan förening och boende – för att skapa en bättre kontakta helt enkelt. Det är även lättare att variera mellan olika information i ett bildspel och kunna visa upp viktiga datum, kontaktuppgifter och allmän information på samma gång.